Leveringsvoorwaarden Groothandel

Leveringsvoorwaarden

Moving Wood Trading is een groothandel en levert niet rechtstreeks aan consumenten.  Wij leveren aan branche gerelateerde retailers, interieurarchitecten of (horeca)projecten. Winkels en bedrijven kunnen rechtstreeks orders bij ons plaatsen via deze website. Deze bedrijven kunnen een inlogcode aanvragen door middel van registratie op deze website. Vul bij Registreren uw gegevens in van uw bedrijf en contactpersoon om uw account voor Moving Wood Trading aan te vragen. Op basis van de door de aanvrager ingevulde gegevens beoordeelt Moving Wood Trading of deze wel of niet in aanmerking komt voor de inlogcode. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de mate waarin de aanvrager branche-gerelateerd is, of in welk gebied de aanvrager gevestigd is. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt u per e-mail uw persoonlijke inlogcode van de webshop en kunt u onze collectie en voorraad bekijken en desgewenst direct bestellen. Via deze website kunnen artikelen worden besteld, de genoemde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten. We hanteren geen minimum orderbedrag. Voor orderbedragen onder €750,00 wordt standaard €40,00 in rekening gebracht voor behandelings-  en verzendkosten.

Levering Nederland & België

Producten kunnen worden besteld door ze in de winkelwagen te plaatsen, de bestelling te versturen en de betaling te doen. Wanneer betalingen worden voldaan door middel van overschrijving gaat de levertijd in op het moment dat de betaling is ontvangen. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voordat u de bestelling gaat plaatsen. Bestellingen boven de €750,00 worden in Nederland (exclusief de Waddeneilanden) en België gratis bezorgd. Voor bestellingen onder €750,00 wordt standaard €40,00 behandelings-  en verzendkosten in rekening worden gebracht. Bovenstaande met uitzondering van producten die door hun afwijkende maat en/of gewicht niet verstuurd kunnen worden met de reguliere post. Deze producten kunnen alleen worden afgehaald in ons magazijn.

Levertijd

Wij zullen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan ons heeft opgegeven. Bestellingen worden uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling afgeleverd. Indien levering niet mogelijk blijkt binnen deze 7 dagen, nemen wij contact met u op. Levertijd bij overschrijving per bank; Gelieve rekening te houden met 1 à 2 werkdagen verwerkingstijd indien u uw aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra we uw betaling hebben ontvangen.

Transportschade

Wij doen ons uiterste best om transportschade tot een minimum te beperken. Mocht er onverhoopt toch een product beschadigd worden afgeleverd dan dient u contact met ons op te nemen. Sommige producten zijn zeer schadegevoelig en worden ook niet vergoed door onze transportverzekering. Bij deze producten geldt dat de kosten van reparatie/vervanging voor de ontvanger zijn. Het gaat hier om producten gemaakt van glas, zoals, spiegels en dergelijke. Maar ook om andere producten die om welke reden dan ook schadegevoelig zijn

Retourneren foutieve levering

Indien wij een foutief product hebben geleverd dan dient u contact met ons op te nemen zodat we de retournering kosteloos kunnen verzorgen.

Overig retourneren

Wilt u het bestelde product om een andere reden terug sturen dan zijn de kosten voor retourzending in dit geval voor eigen rekening. Onze retourafdeling heeft 5 werkdagen de tijd nodig om de retourzending te verwerken. Zodra uw retourzending verwerkt is, wordt u per e-mail geïnformeerd.  

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.